Paste de casa

de alinutzika in Paste, 19 Sep 2011 | 4437 vizualizari

COMENTARII (21)

kamy 1

19.09.2011, 14:42

ce-mi plac taiteii de casa soacra mea imi facea,dar anul asta nu a venit pe la noi,asa ca nu mai am dar o sa fac si eu musai

gaby_gabytza 1

19.09.2011, 14:47

foarte reusiti

MotanLaOale 1

19.09.2011, 14:50

buni buni de casa sunt nemaipomeniti dar si munca...........

LUK 1

19.09.2011, 16:32

super

mamaieelena 1

19.09.2011, 18:33

super sunt

Lau 1

19.09.2011, 19:43

buni

diaconta 1

19.09.2011, 20:55

ce culoare superba au

Rocsi 1

19.09.2011, 21:19

adry88 1

19.09.2011, 21:19

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:35

Cele mai grozave sunt pastele de casa

jolygina 1

20.09.2011, 10:25

DIANA B 1

20.09.2011, 12:17

Casa mea de ce nu face oua ??? glumesc , doar e marti , nu ?
PS Oare ti-am mai spus ca tu nu ai treaba ? cum sa faci taitei din 5 oua ? cate luni iti ajung , sau faci ptr un batalion ? glumesc , glumesc

gaby_duceag 1

20.09.2011, 12:40

MIUTA 1

20.09.2011, 13:00

Felicitari,esti o adevarata gospodina
Astia sunt adevaratii taietei de casa

alinutzika 1

20.09.2011, 14:48

multumesc mult pt aprecieri, fetelor...

alinutzika 1

20.09.2011, 14:51

Onesta draga, nu am facut doar taietei..ci si alte paste. De aia am facut din 5 oua.Si pt ca tot e atata munca cu ele, am zis sa fac mai multe paste o data, sa-mi ajunga mai multa vreme..
Si sa stii ca nici "casa "mea nu face oua...ci astea-s oua de casa de la mama-soacra.

alinutzika 1

20.09.2011, 14:52

Miuta, ma faci sa rosesc...multumesc!

alinutzika 1

20.09.2011, 14:54

Diaconta...soacra (ca de la ea am primit ouale), are niste oua tare frumoase si care dau o culoare nemaipomenita mancarurilor. Nu stiu ce da de mancare gainilor, dar fac niste oua"tare galbene"

Criss 1

20.09.2011, 15:44

Foarte fainie ti-au iesit. Si galbene. Se vede ca le-ai facut cu oua de casa. Pastele mele ies mai palide, dar si eu fac tot timpul.

alinutzika 1

21.09.2011, 14:12

Culoarea conteaza doar la aspect, insa important e ca le faci in casa,,,,Pup

Bucataras 1

22.09.2011, 08:32

sint super pastele facute in casa. am modificat eu la ingrediente cantitatea de faina , caci "faina cit cuprinde" este prea vast ca termen.

in general se pun 100 gr de faina la 1 ou, daca folosim si albusul oului, sau 100 gr la 2-3 galbenusuri (daca nu folosim si albusul)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici cu mazare