Paste fusilli freschezza

de adasev12 in Fusilli, 21 Feb 2011 | 4646 vizualizari

 

imi plac pastele...si incerc sa le combin in fel si chip...acu de ex mi-a venit o idee sa le fac cu ingrediente mai mult proaspete...de aceea i-am si zis asa....nimic prajit sau fiert ( in afara de paste, bineinteles)....si am scos cam tot ce mai aveam prin frigider....:D

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusili
  • 150 g prosciutto de curcan cu rozmarin
  • 2 lg boabe de porumb
  • 2 foi mari de salata creata
  • 2 l-ite capere
  • 1 galbenus de ou
  • 1 rosie semicoapta
  • cateva frunzulite de busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 lg smantana acra
  • 2-3 l-ite de iaurt acru
  • cateva masline negre
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fusilli freschezza:

pastele le-am pus la fiert in apa cu sare si ulei


intre timp am pregatit ingredientele: am taiat rosia cubulete mic, am presarat 2 lg de ulei de masline, oregano, boabele d eporumb, caperele, maslinele taiate in patru ( fara samburi), salata taiata fasii , sare, piper si busuioc.


sunca se pune asa cruda, dar a mea era deja de cateva zile in frigider si pt orice eventualitate, i-am tras un clocot , am scurs, am taiat fasiute subtiri si am amestecat cu restul ingredientelor.


am scurs pastele si asa fierbinti, fara sa le trec sub jet de apa am adaugat galbenusul si smantana si ama amestecat ff bine...o sa devina cleioase...dar mie imi plac....se paote face si fara ou....


peste paste se toarna compozitia si se amesteca ff bine. in farfurie am mai adaugat 2 l-ite de iaurt acru...ca ies cam dulci...dar, cui ii place....si acu mananac de zor si scriu....:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fusilli freschezza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

divainbucatarie, elena....

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

ruxy, mersi

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:40

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton