Paste fusilli freschezza

de adasev12 in Fusilli, 21 Feb 2011 | 5494 vizualizari

 

imi plac pastele...si incerc sa le combin in fel si chip...acu de ex mi-a venit o idee sa le fac cu ingrediente mai mult proaspete...de aceea i-am si zis asa....nimic prajit sau fiert ( in afara de paste, bineinteles)....si am scos cam tot ce mai aveam prin frigider....:D

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusili
  • 150 g prosciutto de curcan cu rozmarin
  • 2 lg boabe de porumb
  • 2 foi mari de salata creata
  • 2 l-ite capere
  • 1 galbenus de ou
  • 1 rosie semicoapta
  • cateva frunzulite de busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 lg smantana acra
  • 2-3 l-ite de iaurt acru
  • cateva masline negre
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fusilli freschezza:

pastele le-am pus la fiert in apa cu sare si ulei


intre timp am pregatit ingredientele: am taiat rosia cubulete mic, am presarat 2 lg de ulei de masline, oregano, boabele d eporumb, caperele, maslinele taiate in patru ( fara samburi), salata taiata fasii , sare, piper si busuioc.


sunca se pune asa cruda, dar a mea era deja de cateva zile in frigider si pt orice eventualitate, i-am tras un clocot , am scurs, am taiat fasiute subtiri si am amestecat cu restul ingredientelor.


am scurs pastele si asa fierbinti, fara sa le trec sub jet de apa am adaugat galbenusul si smantana si ama amestecat ff bine...o sa devina cleioase...dar mie imi plac....se paote face si fara ou....


peste paste se toarna compozitia si se amesteca ff bine. in farfurie am mai adaugat 2 l-ite de iaurt acru...ca ies cam dulci...dar, cui ii place....si acu mananac de zor si scriu....:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fusilli freschezza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

divainbucatarie, elena....

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

ruxy, mersi

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:40

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu aripioare de pui