Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 2806 vizualizari

 

O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!
 
Dacă vă rămân bucăți de pastramă de la grătarul din weekend, le puteți revigora cu putin vin, pe un pat de legume și asezonate cu sos de roșii!
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pastramă de berbec cca. 1000 g,
  • Ceapă galbenă 3 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Pasta de roșii cca. 300 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier.

Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite.

In vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital se pun legumele tăiate grosier, bucățile de pastramă, vinul și se lasă la găti cca. 3 ore la programul HIGH.

Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la gătit încă 1 oră.

Pastrama se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă și castraveți murați.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la slow cooker Crock-Pot