Pastrama de porc

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 3633 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura sare
  • piper boabe
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • rozmarin
  • oregano
  • boabe de mustar
  • 4-5 linguri sos de soia
  • 5 linguri vin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de porc:

Carnea (dupa ce am spalat-o si am sters-o cu un prosop), am sarat-o pe ambele parti, o dam la rece 30 min.

Intr-un bol, se adaugam usturoiul pisat, restul de ingrediente si amestecam bine.

Cu acest amestec, ungem carnea bine pe ambele parti.

Transferam carnea intr-o caserola, o acoperim si o dam la frigider 2 zile, timp in care o vom mai intoarce.

Dupa cele 2 zile, o legam cu sarma si o afumam sau o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

08.01.2017, 09:55

Rocsi avem noroc ca ne-am mutat la tara si avem unele benifici(de la parinti)

dantes 1

08.01.2017, 10:18

Buna!

Sidy 1

13.12.2017, 10:19

Trebuie sa fie tare buna ! "o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt." cred ca asa as putea-o pregati eu. Multumesc de idee !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta cu boia si usturoi