Pastrama de porc

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 5491 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura sare
  • piper boabe
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • rozmarin
  • oregano
  • boabe de mustar
  • 4-5 linguri sos de soia
  • 5 linguri vin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de porc:

Carnea (dupa ce am spalat-o si am sters-o cu un prosop), am sarat-o pe ambele parti, o dam la rece 30 min.


Intr-un bol, se adaugam usturoiul pisat, restul de ingrediente si amestecam bine.


Cu acest amestec, ungem carnea bine pe ambele parti.


Transferam carnea intr-o caserola, o acoperim si o dam la frigider 2 zile, timp in care o vom mai intoarce.


Dupa cele 2 zile, o legam cu sarma si o afumam sau o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

08.01.2017, 09:55

Rocsi avem noroc ca ne-am mutat la tara si avem unele benifici(de la parinti)

dantes 1

08.01.2017, 10:18

Buna!

Sidy 1

13.12.2017, 10:19

Trebuie sa fie tare buna ! "o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt." cred ca asa as putea-o pregati eu. Multumesc de idee !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi ca cei prajiti

ieri la 22:02

Ciorba de cartofi

ieri la 19:26

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 18:11

Aperitiv oua umplute cu pate de ton

ieri la 09:38

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie, afumata