Pastrama de porc

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 646 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura sare
  • piper boabe
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • rozmarin
  • oregano
  • boabe de mustar
  • 4-5 linguri sos de soia
  • 5 linguri vin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de porc:

Carnea (dupa ce am spalat-o si am sters-o cu un prosop), am sarat-o pe ambele parti, o dam la rece 30 min.


Intr-un bol, se adaugam usturoiul pisat, restul de ingrediente si amestecam bine.


Cu acest amestec, ungem carnea bine pe ambele parti.


Transferam carnea intr-o caserola, o acoperim si o dam la frigider 2 zile, timp in care o vom mai intoarce.


Dupa cele 2 zile, o legam cu sarma si o afumam sau o putem gati la cuptor, pe gratar, cu tava dedesupt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

07.01.2017, 23:02

Gustoasa

Lau 1

08.01.2017, 09:55

Rocsi avem noroc ca ne-am mutat la tara si avem unele benifici(de la parinti)

dantes 1

08.01.2017, 10:18

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de gasca - mezel