Păstrăv cu arome mediteraneene

de elucubratiiculinare in Pastrav, 12 Sep 2013 | 8086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi - aprox. 300 g bucata
  • 100 g roșii uscate la soare în ulei
  • 100 g măsline fără sâmburi de preferat negre
  • 8 căței de usturoi
  • o mână frunze de busuioc proaspete
  • 100 ml vin alb
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv cu arome mediteraneene:

Încingem cuptorul la 200 grade C.

Păstrăvii eviscerați se spală bine și se lasă un pic la scurs ori se zvântă cu un prosop de hârtie. Într-un castron amestecăm roșiile uscate cu măslinele negre, cățeii de usturoi feliați și frunzele de busuioc. Aranjăm păstrăvii într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, după ce i-am condimentat cu sare și piper negru măcinat. Cu jumătate din amestecul de roșii umplem păstrăvii, restul de amestec porționându-l pe fiecare pește.  Stropim cu ulei de măsline și vin alb sec.

Dăm la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim pe platou cu salată verde și ornăm cu frunze de busuioc proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macarons cu ganache de zmeura

pe 22.09 la 18:55

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

pe 22.09 la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

pe 22.09 la 11:05

Ciorba de varza cu afumatura

pe 22.09 la 09:47

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macarons cu ganache de zmeura

pe 22.09 la 18:55

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

pe 22.09 la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

pe 22.09 la 11:05

Ciorba de varza cu afumatura

pe 22.09 la 09:47

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor en papillote (Reteta Video)