Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

de maxion in Pastrav, 17 Apr 2011 | 7536 vizualizari

 

o reteta originala produsa ad hooc cu de toate de florii

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi salmonati
  • 300 gr ciuperci
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 vanata rotunda
  • 1 ardei gras rosu
  • 200ml vin alb
  • 2 morcov
  • 3 cartofi
  • 3 cepe rosii
  • radacina de telina (o bucatica)
  • mirodenii proaspete (rosmarin , salvie,foi de adfin )
  • condimente(pentru peste , vegeta , piper si altele dupa gust)
  • 4 rosii coapte
  • 7-8 catei de usturoii
  • 300 gr pasta de tomate
  • verdeata (patrunjel verde,si marar)
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor:

Curatam si evisceram pestele si il condimentam .


Adaugam vinul, jumatate de lamaie si jumatate de portocala, felii de peste si-l lasam cel putin 4 -12 ore la frigider la marinat.


Pregatim legumele :


Le curatam de coaja , de foi, si le taiem fideluta .


Totul se pune peste pastravi si se da la cuptor pt 2 ore la 220 gr celsius.


Pregatim pasta de tomate cu usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau marar , sucul de lamaie si portocala ramase .


Le adaugam spre sfarsitul coacerii, mai lasam 15 min la cuptor .


Servim cu mamaliguta calda ..


.(atentie la peste ca se sfarama nu ramane intreg) imi pare rau vroiam sa ramana dar nu e asa


Va urez pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

18.04.2011, 13:23

Sunt fan-pastrav

adry88 1

06.05.2011, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
O masa cu pastrav