Pateuri cu trei feluri de branza

de adnia in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2013 | 4053 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

07.01.2013, 22:26

Arata bine

adnia 1

07.01.2013, 22:46

multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

07.01.2013, 23:04

foarte bune!

Bya Ralu 1

07.01.2013, 23:08

bun bun bun

adnia 1

07.01.2013, 23:12

MotanLaOale 1

08.01.2013, 00:01

MonaMimi 1

08.01.2013, 00:08

Merisor 1

08.01.2013, 08:43

Vreau din fiecare fel cate unul pentru inceput

adnia 1

08.01.2013, 08:48

Meri, toate sunt la fel....dar ma bucur tare mult ca-ti plac!

diaconta 1

08.01.2013, 09:08

Zisesem si eu ceva pe-aici,dar cum eram scufundata in cifre si nu vroiam sa ma gandesc la mancare....s-a evaporat.)))))
Bune!!!!
Care-i jucaria noua?

adnia 1

08.01.2013, 09:48

cuptorul electric, Dia!

diaconta 1

08.01.2013, 10:01

Daaaaaaaaa si eu mi-as dori asa ceva

adnia 1

08.01.2013, 10:31

al meu e de mici dimensiuni, ca bucataria mea e, de fapt, o kitchineta, si nu aveam unde sa incorporez unul mare. dar sunt foarte multumita si de acesta...e tare simpatic si isi face treaba foarte bine! mai ramane sa ma prind care sunt temperaturile si timpii pt. fiecare tip de preparat

adry88 1

08.01.2013, 11:08

bun bun

diaconta 1

08.01.2013, 13:09

si bucataria mea e micuta,ca si apartamentul de altfel poate se schimba situatia cand oi creste mare

adnia 1

08.01.2013, 13:36

la mine doar bucataria e micuta...in rest, locuiesc intr-o casa fooooarte mare

Lau 1

08.01.2013, 14:46

imi plac

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:50

placeeee

Tati63 1

14.01.2013, 12:44

am facut ieri aceste pateuri, au iesit foarte bune, am facut cateva schimbari: cu branza dulce, iaurt, smantana, 2 linguri de gris si un pic de budinca de vanilie. Au iesit nemaipomenite, o foie de placinta am rulat-o a iesit la fel de buna dar ca aspect au fost mai frumoase triunghiurile :-)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu branza