Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj.
Branza se rade sau se sfarama.
Cand sunt fierte pastele se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se incing cele 2 linguri de ulei intr-o cratita, se rastoarna pastele si se amesteca de cateva ori.
Se adauga si branza si se amesteca bine pana se incorporeaza.
Se adauga smantana, se amesteca bine si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute pana se rumeneste frumos.
Pofta Buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro