Penne cu branza si smantana

de Sim0na in Penne, 28 Mar 2012 | 7115 vizualizari

 

Exista multe variante de paste cu branza... cu ou sau fara, la cuptor sau nu, si lista continua. Mie-mi place varianta asta... simpla si extrem de gustoasa.
A fost una din preparatele pe care le-am facut, si poate asta-i si motivul ptr care am pastrat-o asa... sa-mi aduc aminte de adolescenta! :)

 

INGREDIENTE

  • 150 g penne
  • 150 g telemea oaie
  • 1 lingura smantana
  • 50 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu branza si smantana:

Se pune apa cu sare si un pic de ulei, la fiert, iar la primul clocot se pun pastele. Se lasa pastele sa fiarba conform instructiunilor - ale mele 8-10 min. Cand sunt fierte, se pun intr-o sita, si se trec prin jet de apa rece


Se pune unt la topit. Se adauga pastele scurse bine, si se amesteca. Se pune telemeaua rasa si lingura de smantana.. si amestecam bine..lasand pe foc pana se "topeste" branza..







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

31.03.2012, 09:54

Mirela, Diana, multumesc!

aalliinnaa07 1

02.04.2012, 23:56

rapid de facut si foarte bune

Sim0na 1

03.04.2012, 22:00

aalliinnaa07, asa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!