Peste cu glazura de mustar

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1606 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)

 

INGREDIENTE

  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu glazura de mustar:

 

  • Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

  • Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

  • Toaca patrunjelul si mararul marunt;

  • Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

  • Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

  • Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

  • Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;

  • Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

 

Pofta buna !

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:51

Bun

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:24

mihaelar63

mihaelar63 1

14.12.2015, 16:26

Imi place primul rand de la preparare : Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; ))) merge la favo. Totusi nu cred ca trebuie sa terorizam pestele cu 90 minute De preparare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03