Peste la grill cu orez

de Larisel in Pangasius, 21 Noi 2013 | 3383 vizualizari

 

Noi avem un grill din acela cu aburi de se pune pe ochiul de la aragaz, iar pestele iese delicios tare la el, mancam des pentru ca ne place.

Orezul la garnitura de obicei se face simpla..insa mie nu-mi place sa-l vad asa alb, de aceea mereu il mai ajut cu vreo leguma.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • jumatate de cana de orez
  • jumatate de ardei gras rosu
  • patrunjel
  • o cana jumatate de apa fierbinte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la grill cu orez:

Cu cele doua linguri de ulei, piperul si sarea facem un amestec cu care ungem feliile de peste.


Intr-o tigaie sau oala mai mica punem un pic de ulei iar cand s-a incalzit punem ardeiul gras tocat, nu il lasam mult si punem apa fierbinte, adaugam sare si apoi punem si orezul. Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat.


Punem grillul pe foc, punem apa in recipient si apoi acoperim. Se face foarte repede, mie imi place ca la sfarsit sa il mai las 2-3 minute neacoperit.


Asezam pestele langa care punem orezul.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si alt peste, de exemplu macrou. Am facut si cu merluciu insa nu a ramas intreg.

2

Evident, nu e musai sa fie doar ardei gras, dar mie imi place ca-i da un pic de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la grill cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lavinia 1

22.11.2013, 09:26

foarte bun pestele

Larisel 1

22.11.2013, 09:39

tanyapatap 1

22.11.2013, 16:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu portocala si lamaie