Piept de porc cu rosii la Crock-Pot

de Constelatialeu in Porc, 31 Aug 2016 | 711 vizualizari

 

Iar am umblat la cioroi... imi place ca fragezeste carne, nu-mi place ca n-o rumeneste, dar am umblat si la cuptor....cu alte cuvinte am impacat si capra, varza, lupul si ce mai era prin poveste.....

 

INGREDIENTE

  • 1,150 kg piept de porc fara sorici
  • 5 rosii cca 1/2 kg
  • condimente Kotanyi
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu rosii la Crock-Pot:

Mai intai pregatim pieptul de porc il spalam, uscam cu un servet si apoi il portionam.


Apoi saram si condimentam, asezam carnea in vasul aparatului, adaugam uleiul si amestecam putin , acoperim cu capac si setam aparatul la optiunea high cca 3 ore.


Dupa aproximativ o ora adaugam rosiile decojite si taiate.


Dupa 2 ore 1/2 asezam carnea si sosul intr-un vas ceramic, adaugam usturoiul si bagam totul la cuptor pana se rumeneste si mai scade din sos.


Se poate servi cu diverse garnituri, piure, cartofi fierti, cartofi prajiti sau paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu rosii la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:31

Tare bine arata!

dantes 1

04.09.2016, 08:46

Bun!

Panacris 1

04.09.2016, 16:41

Dar de ce ai transferat mîncărica în alt vas de ceramică? Eu am pus vasul de la CrockPot în cuptor și nu s-a crăpat )) Urmează să-l mai testez pe flacăra de la aragaz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carnati la oala cu presiune