Piept de porc cu varza jumi`juma

de Constelatialeu in Porc, 29 Noi 2015 | 6468 vizualizari

 

Da ati auzit bine sau mai bine zis, ati citit bine, varza jumi`juma, adica si cruda si murata....

 

INGREDIENTE

  • 1,300 kg piept de porc fara os
  • 1 varza cruda cca 1kg
  • 1 varza murata cca 1 kg
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 1/2 sticla de 750 ml cu amestec de rosii si ardei gras
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu varza jumi`juma:

Taiem varza murata si o trecem de cateva ori prin jet de apa, o stoarcem bine si-o punem intr-un castron. Taiem si varza cruda si-o frecam cu putina sare si apoi o stoarcem, o punem peste varza acra. Separata taiem ceapa verde si o calim vreo 5 min, apoi adaugam amestecul de rosii si ardei si mai lasam 5 min, apoi rasturnam amestecul peste varza si omogenizam bine. Luam o tava in care punem hartie de copt, pe fundul tavii punem bucatele mici de slanina, apoi punem amestecul de varza. Deasupra asezam pieptul de porc portionat, acoperim cu hartie de copt si bagam tava la cuptor la foc mic, cca 1 ora, apoi scoatem hartia de copt si mai lasam o ora sa se rumeneasca carnea.La final adaugam marar tocat, am uitat sa-l pun....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu varza jumi`juma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

miki_a 1

30.11.2015, 13:14

Un preparat delicios!!!!

cristinutanicolita 1

02.12.2015, 18:56

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:12

O bunatate!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!