Piept de porc in zeama de varza

de katty in Mezel de casa, 4 Ian 2015 | 12726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de porc (cat mai slab)
  • sare de sac
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • 2-3 capatani de usturoi
  • boia de ardei(dulce, iute sau afumata,dupa gust)
  • zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc in zeama de varza:

Punem bucatile de piept de porc intr-un vas adanc si le presaram din abundenta cu sare de sac. Punem piper, ienibahar,foi de dafin si cativa catei de usturoi si acoperim vasul cu un capac . Lasam vasul la rece pentru 4-5 zile. Intoarcam din cand in cand bucatile de carne in zeama lasata. Scoatem bucatile de piept  si le fierbem pe rand in zeama de varza impreuna ca boabe de piper, ienibahar si foi de dafin, pana se inmoaie bine . Curatam 2 capatani de usturoi si le mixam bine cu putina zeama de varza in care au fiert bucatile de piept pana obtinem o pasta . Ungem bine bucatile de piept de porc cu pasta de usturoi si le lasam pe un tocator la rece pana a doua zi. Presam bine boia de ardei dulce, iute sau afumata, dupa gustul fiecaruia. Pastram sunca la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos muntenesc