Piept de pui cu cartofi la tigaie

de Rocsi in Pui, 7 Oct 2013 | 27039 vizualizari

 

Cand vine vorba de mancare pentru mine este o problema pentru ca nu mananc chiar orice, sa zicem sunt putin mofturoasa si nici organismul meu nu mai suporta toate alimentele asa ca alta data, insa daca am piept de pui in casa e clar ca totul e bine. Asa si asta seara, scosesem o bucatica de piept pui sa imi pregatesc ceva pentru cina si pana la urma am ajuns la acest preparat simplu dar pe care l-am devorat cu adevarat pe tot. Sper ca o sa va placa si voua si o sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 cartofi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi la tigaie:

Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem fasii pe lung.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa, o inabusim 2 minute la foc potrivit, apoi bucatile de pui.
Turnam 1/2 cana de apa, condimentam cu sare, piper, oregano, acoperim cu un capac si lasam pana scade apa.
Punem bucatile de ardei, mai punem putina apa si dupa 5 mine adaugam cartofii.

Din acest moment picuram cate putina apa si tot lasam sa scada.
Cand sunt patrunse atat carnea cat si cartofii incorporam pasta de tomate si mai lasam pe foc circa 2 minute.

Curatam usturoiul, il tocam marunt si il punem peste mancare.
Lasam sa stea 5 minute acoperita cu capac apoi putem servi.
Simplu dar un deliciu pentru mine va spun sincer!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ardei si fenicul in vas roman