Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 6266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • 100g unt
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa:

pieptul de pui se spala,se usuca,se unge cu ulei,


se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe ambele parti pe grill sau intr-o tigaie teflonata.


spanacul se spala si se pune sa se inabuse intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa,acoperit cu un capac pt 5-10 minute.


apoi se scurge si de toaca.


ceapa se toaca marunt si se caleste in unt,


se adauga boiaua,apoi spanacul,sare si piper dupa gust.se calesc impreuna inca 5 minute


se serveste alaturi de piept de pui.


pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 21:48

foarte bun.................

nadina73 1

07.05.2010, 01:13

si eu vreau

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui