Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock pot

de gaby_duceag in Slow Cooking, 8 Sep 2015 | 2614 vizualizari

 

Atat de simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept pui
  • o ceapa mare
  • 2 foi dafin
  • 250 ml smantana cu 25% grasime
  • o lingura cu varf amidon alimentar
  • 5 catei usturoi
  • 40 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock pot:

Taie pieptul de pui cubulete, toarna peste el 20 ml sos de soia, putina sare si piper, amesteca si da bolul la rece pentru 30 minute.


Conecteaza aparatul Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l pot la sursa de curent.


Intr-o tigaie incinge uleiul de masline.


Curata ceapa, spal-o si toac-o marunt. Pune-o-n tigaie cand uleiul e incins si caleste-o pana capata o culoare aurie.


Pune ceapa in vasul slow cooker-ului Crock Pot.


In tigaie pune acum pieptul de pui si rumeneste-l usor pe toate partile. Pune-l in vas peste ceapa.


Adauga o cana si jumatate apa,foile de dafin, o jumatate de lingurita sare si seteaza aparatul la programul high pentru 2 ore.


Dupa o ora si 50 minute verifica daca pieptul de pui este bine preparat, daca nu lasa sa se termine programul si mai seteaza-l inca 30 minute. Aici depinde de ce fel de carnita folositi. Eu l-am setat la 3 ore dar dupa doar 2 era bine preparat deja.


Daca este pregatit bine e momentul sa amesteci smantana cu amidonul, sa iei cateva linguri din sosul din vas sa pui peste smantana sa omogenizezi apoi sa torni in vas peste pui.


Adaugi si usturoiul tocat, patrunjel verde tocat si gata!


Gusti sa vezi daca mai trebuie sare si pui de mamaliguta :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

09.09.2015, 14:55

Ce ar merge la ora asta!

diaconta 1

25.11.2015, 14:12

No,asta-i bun ca nu dureaza o vesnicie

Panacris 1

25.02.2016, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot