Piept de pui impletit

de adnia in Pui, 17 Ian 2013 | 2804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • - condimente
  • -2-3 linguri ulei
  • -1 cana vin
  • -2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui impletit:

Se taie pieptul de pui in fasiute, care se condimenteaza individual.


Se iau cate trei fasiute si se impletesc...exact asa cum ne impleteam coditele ca in copilarie:))


Nu e nevoie sa le prindeti cu nimic, stau foarte bine si asa..nu se desfac nici in cuptor. Apoi se aseaza in vas (eu am folosit un vas roman din colectie:)), se adauga rozmarin si cateii de usturoi feliati


Dupa care se adauga uleiul si vinul si se da la cuptor cca 20-30 min, pana s-a patruns bine (puiul se gateste f repede, dupa cum se stie)


Dupa ce s-a rumenit putin, se scoate pe o farfurie si se serveste cu ce garnitura doriti. Eu am srvit cu mazare si baby carrots. Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui impletit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.01.2013, 20:17

Pe placul meu

RuxyRux 1

17.01.2013, 21:39

Tare bun arata!

iri_iri 1

18.01.2013, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci