Piept de pui in portofel

de nico15 in Pui, 3 Iul 2011 | 5086 vizualizari

 

O reteta rapida

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe
  • 150 g de bacon
  • 200 g  piept de pui
  • 150 g de ciuperci
  • 50 ml smantana
  • foietaj
  • ulei
  • 1 ou
  • sare, piper,
  • cimbru,
  • susan,
  • maghiran  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in portofel:

Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, se taie baconul julien, se adauga pieptul de pui care in prealabil a fost taiat cubulete, se soteaza doar in ulei fara a se adauga nici un pic de apa, se adauga ceapa si dupa 5 minute adaugam si ciupercile taiate lamele.


Dupa ce am adaugat ciupercile acestea isi vor lasa apa de aceea se va lasa sa scada, se adauga maghiran dupa care se va adauga smantana lichida si se mai lasa sa dea in clocot 1-2 minute.


Daca compozitia vi se pare ca ati facut-o prea apoasa adaugati putin pesmet, sarati si piperati, dupa care opriti focul si dati compozitia sa se raceasca, deoarece nu se va putea umple foietajul decat cand este rece umplutura, pentru a nu topi foietajul.


Dupa ce s-a racit compozitia, luam foietajul , punem umplutura si formam anumite pachetele din foietaj, acestea se vor intela cu furculita pentru a respira cand sunt date la cuptor, se sigileaza cu dintii furculitei si se va unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se va decora cu:boia, cimru, susan alb/negru.


Se da la cuptor 10-15 minute la 220grade, Nu se deschide usa aragazului in acest timp, cand observam ca foietajul a crescut dam focul mai incet.


Se scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie si se serveste.


Pofta Buna.

 

TIPS-URI

1

Lasati sa se raceasca bine compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in portofel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

madi_marin 1

03.07.2011, 18:16

foarte bune.....

MIUTA 1

03.07.2011, 20:04

Bunica 1

04.07.2011, 22:34

Ce frumos sunt rumenite !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

ieri la 21:24

Magiun de prune

ieri la 16:34

Gogosari umpluti

ieri la 10:14

Desert rapid cu prune Crumble

ieri la 08:54

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu susan