Piersici

de Lina24 in Bucataras in oras, 19 Dec 2015 | 626 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Se amesteca ouale, zaharul si vanilia. Adaugam uleiul , 4 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se mixeaza bine. 

Dupa care adaugam si restul de faina in ploaie ( 600 g faina). Rezulta un amestec lipicios. 

Pudram mainile cu faina si facem bilute de marimea unei nuci mai mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-am pus pe toate le apasam usor cu degetul 

Preincalzim cuptorul si coacem piersicile la foc mic 160 C . Se coc cam in 10-15 minute .

Dupa coacere scobim fiecare biluta.

 Crema :

Amestecam Untul cu zaharul ,apoi se pune pesmetul din mijlocul bilutelor ,cacao si esenta de rom.

 Le lipim doua cate doua.

 Punem intr-un castronel putin lapte si un strop de colorant rosu, iar in alt castronel lapte amestecat cu putin colorant galben. Trecem piersicile prin laptele colorat in rosu apoi prin cel in galben si la sfarsit prin zahar. 

Le asezam una langa alta si le bagam la rece. 

Se pot pastra neumplute mai multe zile.

 

COMENTARII (4)

-Licurici-

-Licurici- 1

19.12.2015, 10:06

Foarte frumoase!

Lina24

Lina24 1

19.12.2015, 10:11

Multumesc ! si frumoase si delicioase

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:38

frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!