Piersici

de Lina24 in Bucataras in oras, 19 Dec 2015 | 743 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Se amesteca ouale, zaharul si vanilia. Adaugam uleiul , 4 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se mixeaza bine.


Dupa care adaugam si restul de faina in ploaie ( 600 g faina). Rezulta un amestec lipicios.


Pudram mainile cu faina si facem bilute de marimea unei nuci mai mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-am pus pe toate le apasam usor cu degetul


Preincalzim cuptorul si coacem piersicile la foc mic 160 C . Se coc cam in 10-15 minute .


Dupa coacere scobim fiecare biluta.


Crema :


Amestecam Untul cu zaharul ,apoi se pune pesmetul din mijlocul bilutelor ,cacao si esenta de rom.


Le lipim doua cate doua.


Punem intr-un castronel putin lapte si un strop de colorant rosu, iar in alt castronel lapte amestecat cu putin colorant galben. Trecem piersicile prin laptele colorat in rosu apoi prin cel in galben si la sfarsit prin zahar.


Le asezam una langa alta si le bagam la rece.


Se pot pastra neumplute mai multe zile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

-Licurici- 1

19.12.2015, 10:06

Foarte frumoase!

Lina24 1

19.12.2015, 10:11

Multumesc ! si frumoase si delicioase

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:38

frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piersici si ricotta