Piersici

de Lina24 in Bucataras in oras, 19 Dec 2015 | 855 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Se amesteca ouale, zaharul si vanilia. Adaugam uleiul , 4 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se mixeaza bine.


Dupa care adaugam si restul de faina in ploaie ( 600 g faina). Rezulta un amestec lipicios.


Pudram mainile cu faina si facem bilute de marimea unei nuci mai mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-am pus pe toate le apasam usor cu degetul


Preincalzim cuptorul si coacem piersicile la foc mic 160 C . Se coc cam in 10-15 minute .


Dupa coacere scobim fiecare biluta.


Crema :


Amestecam Untul cu zaharul ,apoi se pune pesmetul din mijlocul bilutelor ,cacao si esenta de rom.


Le lipim doua cate doua.


Punem intr-un castronel putin lapte si un strop de colorant rosu, iar in alt castronel lapte amestecat cu putin colorant galben. Trecem piersicile prin laptele colorat in rosu apoi prin cel in galben si la sfarsit prin zahar.


Le asezam una langa alta si le bagam la rece.


Se pot pastra neumplute mai multe zile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

-Licurici- 1

19.12.2015, 10:06

Foarte frumoase!

Lina24 1

19.12.2015, 10:11

Multumesc ! si frumoase si delicioase

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:38

frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada turnata