Piersici umplute cu crema de ciocolata

de gospodariu in Dulciuri, 23 Ian 2016 | 4206 vizualizari

 

 "Nicio zi fara ciocolata"

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
    • 4 oua;
    • 250 g ulei;
    • 250 gr.zahar;
    • 1 plic praf de copt;
    • esenta de lamaie;
    • 650 gr.faina alba;
    Pentru umplutura:
    • unt;
    • cacao;
    • ciocolata neagra;
    • nuci;
    Pentru decor:
    • lapte;
    • colorant alimentar;
    • zahar;
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici umplute cu crema de ciocolata:

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza. Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare. Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.


Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.


Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit....incepe "show-ul"...Se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste...


Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema de ciocolata (se amesteca unt, zahar, cacao, ciocolata neagra topita si nuci) si se lipesc cate doua.


La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant (lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar.Dupa ce am decorat toate piersicile, le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.




 

TIPS-URI

1

ATENTIE! Daca focul este prea tare, bilele vor crapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Andra_Constantinescu 1

23.01.2016, 20:52

Sper sa le fac si eu intr-o zi ca-mi place cum sunt colorate! Tare bune si frumoase si ale tale!

Rocsi 1

28.01.2016, 18:10

Sunt minunate!

gospodariu 1

29.01.2016, 22:18


COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca Sumegi