Pilaf cu carne de porc

de -Licurici- in Porc, 1 Feb 2016 | 1749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc;
  • o cana de orez;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de porc:

  1. Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.
  2. Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja taiat). Orezul l-am lasat la inmuiat in putina apa.
  3. Carnea am scos-o din apa si am lasat-o la scurs. (Apa nu am aruncat-o)
  4. Am calit legumele in ulei, apoi am adaugat carnea, adaugand cateva linguri de apa.
  5. Am pus orezul, l-am calit si pe el putin, apoi am adaugat restul de apa, in care a fiert carnea.
  6. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba pana a scazut.
  7. La final, am adaugat patrunjel tocat.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pilaf cu carne de porc-0
Pilaf cu carne de porc-1
Pilaf cu carne de porc-2
Pilaf cu carne de porc-3
Pilaf cu carne de porc-4
Pilaf cu carne de porc-5
Pilaf cu carne de porc-6
Pilaf cu carne de porc-7
Pilaf cu carne de porc-8
Pilaf cu carne de porc-9

COMENTARII (22)

Nepotii_si_bunica

Nepotii_si_bunica 1

02.02.2016, 20:42

E foarte bun!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:41

-Licurici-

-Licurici- 1

04.02.2016, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!