Pilaf cu piept de pui

de Rocsi in Pui, 3 Feb 2011 | 4871 vizualizari

 

Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr orez(eu am avut un orez din Belgia prefiert..senzational de bun)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.


ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.


morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.


intr-o tigaie punem putin ulei la incins.


adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.


apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.


impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.


orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.


dupa cele 10 minute adaugam orezul.


saram si piperam dupa gust.


lasam sa fiarba bine de tot.


invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.


daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.


spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.


mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.


portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.


serviti cu niste muraturi!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

21.05.2011, 15:24

tare bun

Lau 1

19.12.2013, 18:09

Rocsi 1

19.12.2013, 20:21

Adry, Lau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella