Pilaf cu piept de pui

de Rocsi in Pui, 3 Feb 2011 | 5195 vizualizari

 

Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr orez(eu am avut un orez din Belgia prefiert..senzational de bun)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.


ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.


morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.


intr-o tigaie punem putin ulei la incins.


adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.


apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.


impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.


orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.


dupa cele 10 minute adaugam orezul.


saram si piperam dupa gust.


lasam sa fiarba bine de tot.


invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.


daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.


spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.


mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.


portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.


serviti cu niste muraturi!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

21.05.2011, 15:24

tare bun

Lau 1

19.12.2013, 18:09

Rocsi 1

19.12.2013, 20:21

Adry, Lau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Shawarma