Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa

de lacrimioara in Pui, 16 Ian 2011 | 114839 vizualizari

 

 Descoperă plăcerea gustului și confortul unei mese cu un delicios pilaf de orez cu pui, o opțiune savuroasă și sățioasă pentru prânz sau cină.
În această rețetă clasică, orezul se îmbină perfect cu aripioarele de pui și arome bogate de condimente. Cu o textură moale și o varietate de ingrediente delicioase, acest pilaf este garantat să satisfacă orice poftă și să aducă un zâmbet pe buzele fiecărui gurmand. Încearcă această rețetă simplă și pregătește o masă de neuitat pentru întreaga familie

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa
  • 500 gr aripioare pui,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • piper dupa gust,
  • o cana  si jumatate de orez,
  • cimbru,
  • sare dupa gust,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa:

Iata cum se prepara Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa

Punem ceapa la prajit in ulei pana devine sticloasa, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere,  piper si cimbru si lasam la fiert.

Punem orezul la fiert in 6 cani de apa; dupa ce a fiert, il punem peste carnea fiarta, amestecam si mai lasam cateva minute, apoi oprim focul si punem patrunjelul.

Poti incerca si varianta de Pilaf de post cu ciuperci sau Pilaf sarbesc care merge de minune cu niste Castraveti murati la soare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui