Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am vazut atatea retete de pizza zilele astea ca nu am mai rezistat si am executat si eu rapid o pizza cu ce am avut prin frigider :)
Aluat:
Topping:
Intr-un bol cerne faina ,adauga sarea ,cimbrul si oregano. Dizolva drojdia cu cele 2 lingurite de zahar si putina apa calduta. Adauga drojdia si apa peste faina si amesteca bine. Transfera aluatul pe o masa tapetata cu faina si incepe sa framanti aluatul adaugand treptat si uleiul. Lasa aluatul la crescut pentru 30 de minute. Intinde aluatul intr-o foaie subtire si pune-l in tava(40/30 cm)
Amesteca ketchupul cu sucul de rosii,oregano,cimbru ,usturoiul taiat marunt si intinde-l peste aluat. Aseaza sunculita ,muschiuletul ,gogosarul si ceapa rosie pe toata suprafata aluatului. Coace pizza in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 de minute.(depinde de cuptor) Pune deasupra cascavalul si mai baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Serveste pizza cu sosul preferat!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult