Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se cerne faina si se amesteca cu sare.
Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle.
Se amesteca faina cu drojdia si uleiul de masline, apoi se pune pe o planseta tapetata cu faina si se framanta.
Cand e gata aluatul, se pune intr-un bol acoperit cu un prosop umed si se lasa sa creasca, 30-40 min.
Aluatul se intinde subtire, apoi se unge cu ketchup, se adauga branza cheddar, parmezan, felii de mezeluri si mozzarella.
Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 min, in functie de cat doriti sa se rumeneasca.
Cand se scoate din cuptor, se mai rade parmezan deasupra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult