Pizza cu iaurt

de merisor in Pizza, 21 Sep 2013 | 12170 vizualizari

 

M-am obisnuit sa pun iaurt in blaturi, asa ca nici pizza nu a scapat, dar a iesit bun si pufos

 

INGREDIENTE

Pentru blat:
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 350 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru umplutura:
  • 150 gr muschi de porc afumat
  • 50 gr masline
  • 4 felii de branza topita Apetito de la Delaco
  • ketchup Univer
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt:

Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.


Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.


Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.


Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.


Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.


Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.


Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.


Servim cu ketchup.


 

TIPS-URI

1

Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:37

Sigur o sa-i fac pizza aceasta lui Cata si lui Rares.

reisnaor_2006 1

18.10.2014, 17:14

babi5 1

15.12.2014, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza