Pizza cu iaurt

de Merisor in Pizza, 21 Sep 2013 | 27289 vizualizari

 

M-am obisnuit sa pun iaurt in blaturi, asa ca nici pizza nu a scapat, dar a iesit bun si pufos

 

INGREDIENTE

Pentru blat:
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 350 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru umplutura:
  • 150 gr muschi de porc afumat
  • 50 gr masline
  • 4 felii de branza topita Apetito de la Delaco
  • ketchup Univer
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt:

Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.

Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.

Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.

Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.

Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.

Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.

Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.

Servim cu ketchup.

 

TIPS-URI

1

Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:37

Sigur o sa-i fac pizza aceasta lui Cata si lui Rares.

reisnaor_2006 1

18.10.2014, 17:14

babi5 1

15.12.2014, 15:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cabanos