Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
M-am obisnuit sa pun iaurt in blaturi, asa ca nici pizza nu a scapat, dar a iesit bun si pufos
Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.
Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.
Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.
Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.
Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.
Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.
Servim cu ketchup.
1
Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult