Pizza cu mozzarela

de andreigiuk in Pizza, 18 Mai 2013 | 960 vizualizari

 

Astazi a mers numai bine o pizza facuta in cuptorul de acasa al mamei..unde a copt si paine si cozonaci...a iesit delicios...!

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 g faina
  • 250 ml apa calda
  • un cub de drojdie proaspata
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • o lingura de zahar
  • Umplutura:
  • 200 g kaizer
  • 250 g cascaval
  • 250 g mozzarella
  • 4-5 oua
  • 150 g salam(orice fel)
  • 200 g carnaciori afumati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarela:

Blatul l-am pregatit asa:

Intr-un vas am pus apa calduta si am pus drojdia sa se dizolve,dupa cateva minute am pus uleiul,sarea,zaharul si faina aruncata in ploaie. Amestecam toate ingredientele pana ce devine un aluat greu de amestecat. Acoperim cu un servet si lasam la dospit.

Dupa ce s-a dospit aluatul,il intindem cu facaletul foarte bine,dupa care punem umplutura dorita.Se unge o tava cu ulei si si se aseaza aluatul si umplutura si dam la cuptor pentru 20-25 de minute...!

Dupa ce s-a copt se aseaza un prosop de bucatarie peste tava scoasa din cuptor,pentru a nu se intari..! 

Se serveste cu sos de rosii sau dupa caz ketchup...Pofta buna...!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice umplutura doriti...de le ciuperci si porumb,pana la carnaciori si sunca

2

se poate pregati un sos de rosii cu putina ceapa calita si se poate adauga peste umplutura,dupa care se da la cuptor

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu mozzarela-0
Pizza cu mozzarela-1
Pizza cu mozzarela-2
Pizza cu mozzarela-3
Pizza cu mozzarela-4

COMENTARII (6)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

22.05.2013, 18:38

Ador pizza.Daca mai e si cu mozzarella...e sigur delicioasa !!!

andreigiuk

andreigiuk 1

23.05.2013, 18:53

multumesc pentru aprecieri...

Renataedina

Renataedina 1

01.12.2016, 09:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!