Pizza cu mozzarela

de andreigiuk in Pizza, 18 Mai 2013 | 1672 vizualizari

 

Astazi a mers numai bine o pizza facuta in cuptorul de acasa al mamei..unde a copt si paine si cozonaci...a iesit delicios...!

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 g faina
  • 250 ml apa calda
  • un cub de drojdie proaspata
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • o lingura de zahar
  • Umplutura:
  • 200 g kaizer
  • 250 g cascaval
  • 250 g mozzarella
  • 4-5 oua
  • 150 g salam(orice fel)
  • 200 g carnaciori afumati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarela:

Blatul l-am pregatit asa:


Intr-un vas am pus apa calduta si am pus drojdia sa se dizolve,dupa cateva minute am pus uleiul,sarea,zaharul si faina aruncata in ploaie. Amestecam toate ingredientele pana ce devine un aluat greu de amestecat. Acoperim cu un servet si lasam la dospit.


Dupa ce s-a dospit aluatul,il intindem cu facaletul foarte bine,dupa care punem umplutura dorita.Se unge o tava cu ulei si si se aseaza aluatul si umplutura si dam la cuptor pentru 20-25 de minute...!


Dupa ce s-a copt se aseaza un prosop de bucatarie peste tava scoasa din cuptor,pentru a nu se intari..!


Se serveste cu sos de rosii sau dupa caz ketchup...Pofta buna...!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice umplutura doriti...de le ciuperci si porumb,pana la carnaciori si sunca

2

se poate pregati un sos de rosii cu putina ceapa calita si se poate adauga peste umplutura,dupa care se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

- Andreea - 1

22.05.2013, 18:38

Ador pizza.Daca mai e si cu mozzarella...e sigur delicioasa !!!

andreigiuk 1

23.05.2013, 18:53

multumesc pentru aprecieri...

Renataedina 1

01.12.2016, 09:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos