Plachie de peste

de ianculubita in Crap / Caras, 17 Apr 2011 | 6739 vizualizari

 

Am vrut sa particip si eu la concursul Cirio cu reteta mea,dar m-am gandit prea tarziu

 

INGREDIENTE

  • 1bucata fileu de crap sau novac
  • 3cepe mari
  • 1cutie de rosii
  • 2linguri bulion de ardei(facut de mine)
  • sare,piper
  • 1pahar vin alb
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • 2foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestele,portionat,spalat ii dau un praf de sare,il dau prin faina si-l prajesc un ulei incins,cate 2min pe ambele parti,il scot


uleiul il scurg de arsura in alt vas si pun sa se caleasca ceapa taiata marunt,adaug rosiile, bulionul de ardei,pun si un varf de lingurita de zahar,pentru ca rosiile sunt mai acide si las sa se formeze un sos;


adaug apoi vinul si acelasi pahar cu apa,dafinul,dupa cateva clocote,condimentez dupa gust,


adaug pestele,verdeata tocata iar dupa 10min opresc focul;


acest fel se serveste cu mamaliguta bineinteles;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elena1988 1

21.04.2011, 09:58

adry88 1

06.05.2011, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

ieri la 20:01

Fursecuri glazurate, asortate

de Ancutsa 6

ieri la 14:56

Salau cu gremolata si orez

ieri la 10:21

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste olteneasca