Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită)

de botcrina in Piine, 1 Mai 2014 | 5827 vizualizari

 

Este o încântare pentru papilele gustative!

 

INGREDIENTE

  • 500 g făină
  • 200 ml apă călduţă
  • 200 g brânză de vaci
  • 300 ml smântână
  • 2 linguri sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită):

Procedăm la fel ca şi la cele cu cartofi, într-un bol punem făina facem o adâncitură turnăm apa cu sarea şi frământăm bine.


Lăsăm aluatul sa se odihnească 15 minute.


Amestecăm brânza cu puţină sare şi o dăm la o parte.


Împărţim aluatul în bucăţele, pe care le întindem. umplem cu brânză, după care le împăturim ca şi pe cele cu cartofi şi le întindem cu făcăleţul.


Le rumenim pe plita încinsă bine, apoi le ungem din abundenţă cu smântână.


Se servesc călduţe!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

leonata 1

03.05.2014, 14:43

gustossssssssssssss!

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:26

Ce bune trebuie sa fie fripte pe plita

Pushaa 1

03.05.2014, 23:34

tare-mi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen