Placinta cu branza de oaie si smantana

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 6326 vizualizari

 

Ramasite de branza de oaie sfaramata,ceva smantana si 6 foi de placinta...si gata-i placinta...

 

INGREDIENTE

  • 6 foi placinta Linco
  • 3 oua
  • 200 g branza oaie sfarmata
  • 100 g smantana groasa
  • 50 g gris
  • 100 ml lapte
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de oaie si smantana:

Branza sfaramata impreuna cu ouale,smantana le omogenizam bine,apoi adaugam grisul.Tapetam o tava cu hartie de copt,intindem prima foaie de placinta o ungem cu ulei,apoi a doua si o ungem si cea de a treia si o ungem,peste ele turnam compozitia de mai sus si deasupra cele trei foi ramase,dupa fiecare foaie ungem cu ulei.Dam tava la cuptor cca 20-25 min,cand s-a rumenit turnam laptele si mai lasam cca 5-10 min.Scoatem tava din cuptor,portionam si asezam bucatile de placinta pe platou.


Se serveste calda sau rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de oaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Mihaela11_jo 1

06.01.2014, 01:33

La Multi Ani 2014!

MotanLaOale 1

06.01.2014, 09:01

buna buna

ralu_ca 1

07.01.2014, 07:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza