Desert placinta cu branza dulce si visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 26 Mai 2018 | 1847 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor
O placinta foarte buna cu aluat de cozonac, branza dulce si visine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • sare
  • 150 g zahar
  • 550 g faina
  • 50 ml ulei
  • esenta lamaie sau coaja de lamaie
  • 300 g branza dulce
  • visine
  • 3-4 linguri de zahar
  • 3 oua
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza dulce si visine:

Pentru aluat incalzim laptele. Topim in lapte zaharul si drojdia. Intr-un vas incapator cernem faina (nu toata de la inceput). Peste faina presaram sare, apoi adaugam pe rand trei oua, laptele caldut cu drojdia si zaharul, esenta de lamaie. Omogenizam bine, apoi adaugam faina cat avem nevoie pentru un aluat nu foarte tare. La final incorporam si ulei, framantand usor. Lasam aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Amestecam branza dulce cu 2 oua, sare si 3-4 linguri de zahar.

Impartim aluatul crescut in doua. Intindem prima foaie si o asezam intr-o tava cu hartie de copt. Intepam aluatul din loc in loc. Distribuim compozitia de branza, apoi visinele. Eu am avut visine la borcan ramase de la siropul facut vara. Peste visine asezam adoua foaie de aluat.

Intepam si aceasta foaie din loc in loc, apoi ungem cu ou batut.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 55-60 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata