Desert placinta cu branza si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 2 Feb 2013 | 78826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta bella
  • 6 + 2 oua
  • 1 kg branza dulce
  • o bucata branza sarata
  • 1 lingura smantana
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente vanilie, rom, lamaie
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si stafide:

Intr-un castron batem 6 oua cu telul, adaugam zaharul vanilat, esentele dupa gust, coaja de lamaie, si amestecam pana se omogenizeaza. Apoi adaugam branza dulce, branza sarata data prin razatoare, smantana, zaharul, grisul si stafidele si se obtine o compozitie omogena.

Pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei, punem jumatate din foi una cate una, unse intre ele de fiecare data cu putin ulei, la mijloc se pune toata compozitia, apoi celelalte foi ramase. Deasupra se unge cu doua oua batute bine.

Intotdeauna, inainte sa introduceti tava la cuptor, placinta se portioneaza, astfel incat dupa ce s-a rumenit, se taie mult mai usor.

Se introduce la cuptor si in 40 minute placinta este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

13.08.2013, 09:04

Buna tare :- bd

vdaiana 1

04.05.2014, 12:28

"1 foaie placinta bella" adica un pachet!?

ralu_ca 1

04.05.2014, 15:00

sigur ca da !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars