Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 17 Mar 2016 | 5635 vizualizari

 

Din seria rețete de post gătite la slow cooker Crock-Pot, am încercat și un desert, clasic și gustos. Recunosc că am fost un pic temătoare, dar am fost tare mulțumită de rezultatul final. Abia am reușit să prind o bucățică de plăcintă pentru prezentarea finală. P.S. Plăcinta bineînțeles se poate coace și într-o tavă clasică la cuptorul gaz/electric.

 

INGREDIENTE

  • Foi de plăcintă 1 pachet,
  • Dovleac ras pentru plăcintă cca. 300 g,
  • Mere rase cca. 200 g,
  • Morcov ras cca. 100 g,
  • Zahăr tos cca. 100 g,
  • Zahăr vanilat 1 plic,
  • Coajă de la 1 lămâie,
  • Scorțișoară pudră 1 linguriță,
  • Fulgi de migdale cca. 50 g,
  • Ulei de palmier pentru uns foile


Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Dovleacul, morcovul și merele rase se pun într-un vas, cu fundul dublu, la călit împreună cu adaugă zahărul, zahărul vanilinat, scorțișoară, coaja de lămâie, lăsându-se la fiert cca. 15 minute la foc mic.

Între timp  se ung câte trei foi de plăcintă cu ulei, se pune umplutură de morcov, mere și dovleac, se rulează, se obțin 4 rulori, care se ung cu ulei și se așează în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot tapetat cu foaie de pergament.

Aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital se setează la programul High, pentru 60 de minute. Plăcinta coaptă se pudrează cu zahăr praf și se servește caldă sau rece, în funcție de preferința fiecăruia. Spor și poftă bună.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot