Placinta cu spanac in aluat de foietaj

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2016 | 1423 vizualizari

 

O placinta cu spanac simpla ,dar foarte buna . Este speciala pentru cei carora le place spanacul . 

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 500 gr spanac fiert
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 250 gr branza de vaci sau ricotta
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingurita oregano tocat marunt
  • Extra:
  • 1 ou
  • seminte susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac in aluat de foietaj:

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine . L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat . Se poate folosi spanac congelat .

Aluatul de foietaj pentru tarte sarate l-am lasat sa se decongeleze .

Branza telemea , impreuna cu ricotta si cascavalul razuit le-am amestecat bine impreuna cu ouale si pesmetul , am adaugat frunze de oregano tocate marunt si putin piper .

Am gustat si nu am mai adaugat sare deoarece am avut o branza telemea destul de sarata .

Am pus si spanacul tocat fin si am omogenizat.

Intr-o tava am intins o foaie de aluat de foietaj , am pus deasupra umplutura de spanac si deasupra a doua foaie de foietaj .

Intr-un bol am batut oul cu furculita si am uns bine placinta . Din loc in loc am impuns aluatul si deasupra am presarat seminte de susan .

In cuptorul incins la 180 grade coacem placinta cam 25minute .

Serviti cu cei dragi .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.11.2016, 22:16

mirela0911 1

02.11.2016, 09:37

Nu sunt mare fan spanac, dar as gusta un pic!

noiinbucatarie 1

02.11.2016, 19:43

woow! as vrea si eu 1,2,3 portii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta de primavara cu spanac