Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta de placinta moldoveneasca este una grozava!
Ingredientele principale sunt: faina, branza vaci, branza oi, oua, stafide, zahar.
Ingredientele pentru Reteta de placinta moldoveneasca:
aluat:
compozitie:
Iata cum se prepara reteta de placinta moldoveneasca.
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odihneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min, apoi se adauga peste branza si zaharul fin.
Se imparte aluatul in 6. Din fiecare bucatica se intinde o foaie mare (si subtire) se pune compozitie, insa nu in exces si se ruleaza, din exterior spre interior. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor incins, timp de 30 min.
Vezi si reteta de Placinta cu spanac.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult