Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonatul, se adauga iaurtul, oul si sarea si se amesteca bine, iar la sfarsit adaugam si putin ulei.Obtinem un aluat mai moale si elastic.Formam o bila din aluat, il acoperit si il lasam sa se odihneasca 30 de minute.
Branza o zdrobim cu furculita, adaugam ouale, putin marar si ceapa verde tocate marunt si amestecam toate ingredientele bine.
Aluatul il impartim in bile, luam cate o bila si o intindem pe suprafata de lucru care este presarata cu faina intr-o forma rotunda si cat mai subtire, punem branza, impachetam aluatul aducand de la margini spre mijloc, apoi apasam usor cu mana.Punem placintele la prajit in tigaia unsa si incinsa.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult