Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 12574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml iaurt
  • 1 ou
  • 700 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 500 g branza de vaci sarata (daca nu e sarata branza se pune sare in umplutura)
  • 3 oua
  • ulei
  • marar si cozi de ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza:

Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonatul, se adauga iaurtul, oul si sarea si se amesteca bine, iar la sfarsit adaugam si putin ulei.Obtinem un aluat mai moale si elastic.Formam o bila din aluat, il acoperit si il lasam sa se odihneasca 30 de minute.


Branza o zdrobim cu furculita, adaugam ouale, putin marar si ceapa verde tocate marunt si amestecam toate ingredientele bine.


Aluatul il impartim in bile, luam cate o bila si o intindem pe suprafata de lucru care este presarata cu faina intr-o forma rotunda si cat mai subtire, punem branza, impachetam aluatul aducand de la margini spre mijloc, apoi apasam usor cu mana.Punem placintele la prajit in tigaia unsa si incinsa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

13.04.2013, 19:03

Bya Ralu 1

13.04.2013, 19:07

ce bune sunt

Rocsi 1

13.04.2013, 21:27

Ce imi place cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac