Platou cu aperitive reci

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2012 | 52897 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

17.05.2012, 08:28

Lau 1

17.05.2012, 08:30

numai bunatati

Mutulica 1

17.05.2012, 08:46

Asa ceva poate o sa postez si eu , ca sa nu ma trezesc cu vreo maimuta in loc de caciulita .Dar n-ar fi mai bine sa dau ponturi despre cum prostesti o femeie ca s-o faci sa te ia de nevasta si apoi sa iti gateasca , sa-ti spele etc ?

mihaelar63 1

17.05.2012, 09:51

Mai seamana a critica voalata
Ce sa fac , atat stiu , atat postez
Un pont super pentru doamne si domnisore ar fi ala cum sa-l faci pe barbat sa creada ca el conduce

iry-gabriela 1

17.05.2012, 10:12

jolygina 1

17.05.2012, 10:46

cele mai practice

Mitinita 1

17.05.2012, 11:10

ce bine arata

deyutzky 1

17.05.2012, 11:24

Rocsi 1

17.05.2012, 11:34

Frumos si diversificat!

MonaMimi 1

17.05.2012, 13:57

Mutulica 1

17.05.2012, 14:05

Eu nu indraznesc sa critic pe nimeni , deoarece nu sunt un bucatar . Am vrut doar sa glumesc , fara nicio aluzie la alta persoana , decat a mea .

mihaelar63 1

17.05.2012, 14:22

Costel esti atat de serios
Nici eu nu sunt de specialitate

mihaelar63 1

17.05.2012, 14:33

Am revazut din postarile mele si
http://www.bucataras.ro/retete/gustare-rustica-8709.html
Cel mai mult mi-au placut ultimele ingrediente

alinutzika 1

17.05.2012, 16:37

un platou foarte bogat si foarte gustos!

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:53

frumos

MIUTA 1

18.05.2012, 12:58

Foarte frumos

mena29 1

18.05.2012, 20:42

Sim0na 1

18.05.2012, 22:37

Frumos si delicios!

carmen80 1

12.09.2013, 13:07

Arata senzational,felicitari !!!

babi5 1

17.12.2014, 18:57

Valclaudia 1

17.12.2014, 19:12

mamaaaaa!!!

reisnaor_2006 1

17.12.2014, 19:19

Ina 1

19.12.2014, 22:20

ce de culori

dantes 1

20.12.2014, 06:23

Frumos!

Panacris 1

11.12.2015, 16:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui reci