Aperitive platou cu gustari

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2016 | 8049 vizualizari

 

Ca in fiecare an, mi-am omenit colegele cu un platou de  gustari. Cate ceva, sa-si gaseasca fiecare de servit pe bunul plac. Pentru ca servirea sa fie mai practica, am apelat la ajutorul scobitorilor.
 

 

INGREDIENTE

  • Sunca neafumata + rosii cherry galbene
  • Cascaval maturat + struguri negri
  • Smochine + carnat picant
  • Mozzarela bilute+ rosii cherry + busuioc verde
  • Salam uscat cu piper+ branzica proaspata + castravecior murat
  • Masline verzi
  • plus scobitori
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive platou cu gustari:

  1. Taiati cuburi sunca si cascavalul.
  2. Spalati rosiile, strugurii si busuiocul verde.
  3. Taiati in doua rosiile.
  4. Scurgeti maslinele de zeama cu saramura.
  5. Cu ajutorul scobitorii, fixati sunca cu rosie galbena, cascavalul cu strugure, mozzarella cu rosie si busuioc.
  6. Feliati carnatul picant.
  7. Smochinele se incresteaza pe mijloc si in despicatura, se pune feliuta de carnat picant.
  8. Feliile subtiri de salam cu piper se ung cu branzica si se asaza in mijloc cate un mic castravecior murat (sau un bastonas, daca nu aveti castraveti atat de mici) .Se fixeaza felia de salam ca in imagine, cu ajutorul unei scobitori.
  9. Asezati totul frumos, impreuna cu maslinele, pe un platou sau o tava mare.

   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii, in functie de cate persoane aveti la masa.

2

La acest platou, am servit paine cu nuca si seminte de dovleac.

3

Am folosit o tava mare cromata care a dat un plus de aspect aperitivelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive platou cu gustari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MihaiV 1

14.01.2017, 16:14

"'Cantitatile sunt aleatorii, in functie de cate persoane aveti la masa.""

Pai daca este in functie ...de, atunci cantitatile mi sunt aleatorii(intamplatoare)!

MihaiV 1

14.01.2017, 16:15

ERATA:
"'mi"' = nu

mihaelar63 1

14.01.2017, 20:08

Ai dreptate Mihaiv . Nu am folosit termenul corect . Am sa fiu mai atenta . Multumesc de atentionare
Recunosc ca s-ar putea sa am unele lacune . Acelea nu tin de politete . Nu toate gospodinele sunt titrate in litere )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton