Pogaci cu jumeri

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 1604 vizualizari

 

Sunt tare bune mai ales cand ai chef de rontait si merge de minune si o bere langa ele. Se fac repede si la fel se si mananca.
Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 350 g jumeri macinate
  • 3 oua
  • 1 lg sare (sau dupa gust)
  • 25 g drojdie proaspata
  • 300 ml apa
  • 800-900 g faina
  • 1 ou pt. uns
  • 250 g cascaval Delaco
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogaci cu jumeri:

Se pune drojdia sa dospeasca in cca 100 ml apa calduta amestecata cu 1 lg zahar si 1 lg faina. Intr-un bol se cerne 800 g faina, se adauga sarea, ouale si jumerile macinate. Dupa ce a dospit drojdia se oarna pese faina si se amesteca totul. Se adauga cate putin apa calduta. Se omogenizeaza totul. Se lasa aluatul la dospit aproximativ o ora.


Se intinde pe masa de lucru in foaie de cca 5 mm grosime. Se unge deasupra cu oul batut bine si se presara cascaval dat pe razatoarea mica. Cu ajutorul unui pahar se taie forme rotunde, se aseaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc frumos.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Numarul de 5 portii se refera la 5 tavi.

2

Se pot folosi doua tavi alternativ.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaci cu jumeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

miki_a 1

30.12.2016, 13:12

Bune, bune! Succes!

mirela0911 1

30.12.2016, 14:34

Vă mulțumesc!

Rocsi 1

01.01.2017, 22:21

Cu jumeri nu am mancat, dar sigur sunt foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai