Popsicle

de Mitinita in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 3726 vizualizari

 

Nu conteaza ca primavara de abia se face simtita,maruntelele mele si-au amintit ca o data cu caldura vine si timpul sa facem popsicle. Forme am vazut vara trecuta si la noi in comert , le recomand cu mult drag. Multe multe combinatii sunt posibile, eu le prefer pe cele care contin numai fructe, doar sunt mamica de maruntele si nu pot decat sa ma bucur de o noua modalitate de a le da fructe,desi noi nu ne plangem la acest capitol. Zmeura a fost foarte ceruta anul trecut, acum am inceput cu portocale si banane.Se mai poate adauga putina miere pentru a le indulci. Am umplut din nou recipientul cu niste compot de visine,precis iese bun,iar vara trecuta am dat visinele prin mixer si a fost o minunatie de popsicle.
Se poate face si in diferite straturi,dar eu n-am rabdare sa astept sa inghete fiecare strat.

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 lingurita miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicle:

 

Se curata portocalele de coaja .

Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea.

Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle.

Se pune batul si se da la congelator.

Cand scoateti afara,lasati-l cateva minute ptr a le putea scoate mai usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicle" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mucenici