Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 6 Sep 2015 | 978 vizualizari

 

Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot, o mancare ce imi aminteste de radacinile mele si pe care as gusta-o oricand cu mare drag.
La noi s-au lins farfuriile, nu alta!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingura de ulei
  • 350 g ciuperci, feliate
  • 200 ml smantana
  • 200 ml de supa sau apa
  • sare, dupa gust
  • usturoi cu piper Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot:

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.

In vasul de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.



Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.

Crock Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.


Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock Pot, sunt foarte fragede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu smantana si ciuperci la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Valclaudia 1

06.09.2015, 21:20

daca e pui vreau chiar acum si eu o portie, Daca e porc, trec maine la pranz pe le tine....

Gicuta69 1

07.09.2015, 07:00

-Miti- 1

07.09.2015, 22:31

Rocsi, multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade