Porc teriyaki la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 9 Sep 2015 | 1437 vizualizari

 

Am inceput sa gatesc din ce in ce mai des la aparatul de gatit Crock Pot, carnea este atat de frageda ca se poate rupe in timp ce o scoti din vas. O investitie care face toti banii!
In locul ghimbirului pudra puteti folosi si ghimbir ras, iar zaharul brun poate fi inlocuit cu miere de albine.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 4 linguri de sos de soia dark
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • 1/2 pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc teriyaki la Crock Pot:

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala.

Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului Crock Pot sloe cooker Digital 4,7 l.


Deasupra se toarna apa si se seteaza aparatul Crock Pot pe HIGH 5 ore.

Daca are mai mult lichid decat vreti, cu o jumatate de ora inaintea celor 5 ore, amestecati o lingura de amidon alimentar cu putina apa, adaugati in vasul de gatit si amestecati.

Se serveste cu orez simplu la aburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc teriyaki la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mirela0911 1

09.09.2015, 14:51

As cam gusta de aici!

T I M E A 1

09.09.2015, 21:53

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot