Porc teriyaki la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 9 Sep 2015 | 1704 vizualizari

 

Am inceput sa gatesc din ce in ce mai des la aparatul de gatit Crock Pot, carnea este atat de frageda ca se poate rupe in timp ce o scoti din vas. O investitie care face toti banii!
In locul ghimbirului pudra puteti folosi si ghimbir ras, iar zaharul brun poate fi inlocuit cu miere de albine.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 4 linguri de sos de soia dark
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • 1/2 pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc teriyaki la Crock Pot:

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala.

Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului Crock Pot sloe cooker Digital 4,7 l.


Deasupra se toarna apa si se seteaza aparatul Crock Pot pe HIGH 5 ore.

Daca are mai mult lichid decat vreti, cu o jumatate de ora inaintea celor 5 ore, amestecati o lingura de amidon alimentar cu putina apa, adaugati in vasul de gatit si amestecati.

Se serveste cu orez simplu la aburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc teriyaki la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mirela0911 1

09.09.2015, 14:51

As cam gusta de aici!

T I M E A 1

09.09.2015, 21:53

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade