Porumb fiert

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2010 | 3211 vizualizari

 

Este perioada porumbului si nu ar fi pacat sa treaca sezonul sa nu savuram un porumb fiert sau copt.?...............eu va invit la un porumb fiert.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc. porumb
  • 1 l apa
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert:

Se aleg 3 bucati de porumbi in lapte pe care ii scotem din panuse,ii curatam de matase si carora le rupem varful . Pe fundul unui vas punem cateva panuse apoi porumbii si acoperim cu panuse si apoi cu apa.Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert circa 40 min.Dupa ce au fiert ii scoatem din apa, presaram sare pe ei si ii servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

18.08.2010, 23:21

Medi......imi place mult, dar anul asta n-am fiert. In schimb anul trecut cand am fost gravida........fara numar!

jolygina 1

19.08.2010, 13:40

ce pofta imi e ,eu nu gasesc sa cumpar

Ligia Bxl 1

15.03.2011, 12:35

ce pofta imi e de porumb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel