Porumb fiert

de iri_iri in Mancaruri de post, 30 Iul 2012 | 1540 vizualizari

 

...eu stiu ca toata lumea stie sa prepare asa ceva dar acum am prins si eu cativa si abia am asteptat sa ii pun la fiert ca din cauza secetei nu prea am reusit sa dau de ei.

 

INGREDIENTE

  • porumb in lapte,
  • sare
  • apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert:

Porumbul se desface de panusile de deasupra . Cateva panusi se aseaza pe fundul oalei peste care se aseaza porumbul pe care eu l-am rupt in doua, pentru ca nu incapea in oala.


Am adaugat apa in oala cat sa ii cuprinda si i-am pus la fiert pana s-a fiert bobul pe care l-am incercat cu o furculita.


Se servesc cu sare atat reci cat si calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

06.08.2012, 16:35

jolygina 1

20.08.2012, 20:22

ce pofta mi-ai facut

Alexandra Elena 1

28.09.2012, 21:14

nu am reusit sa mananc anul asta, dar am catva congelat, cred ca am sa.l fierb curand ca mi.ai facut pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv porumb in crusta de sunculita