Cum se fierbe porumbul

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 11703 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Asta ca a vrut Dia sa-mi faca in ciuda! Este foarte bun cu sare. Un alt mod de consum va recomand sa incercati cu putina miere picurata pe el cald. Este minunat!

 

INGREDIENTE

  • porumb in lapte
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Porumbul pentru fiert trebuie ales cu grije, sa fie bobul rotund si nu tesit deasupra, sa aiba matasea aramie si neuscata si unghia sa intre usor in boaba.

Porumbul se curata de panusi si de matase.

Din panusi se pastreaza foile din interior.

Intr-o oala (eu am folosit oala sub presiune) sepun la fund panusi si apoi porumbul.

Deasupra se pun iar panusi sa inveleasca porumbul.

Se pune apa sa depaseasca porumbul cu doua degete si se pune la fiert.

In oala sub presiune se fierbe 1 ora iar in oala normala 1,5-2 ore.

Se scot din apa, se scurg si se consuma presarati cu sare sau miere dupa gust.

Se pot folosi si garnitura la gratar dar atunci se pune pe ei unt aromat cu verdeata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare