Porumb fiert

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2014 | 1131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de porumb (crud)
  • sare dupa gust
  • cateva cuburi de unt pentru servire
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert:

Se curata porumbul de frunze si de matase, se asaza intr-o oala si se adauga apa rece, atat cat sa ii acopere.


Se fierb la foc potrivit, atat cat este necesar (boabele trebuie sa fie bine patrunse).


Se scot apoi intr-un vas si se sareaza dupa gust.


Se servesc calzi, cu unt alaturi. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca pe parcursul fierberii, apa scade prea mult, adaugati apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sidy 1

15.08.2014, 07:59

Bun de tot ! Buna ideea cu untul....

Rocsi 1

15.08.2014, 10:47

Imi place!

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2014, 11:03

Va multumesc cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Porumb fiert