Porumb fiert- philips multicooker

de Oana in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2014 | 1675 vizualizari

 

Baietii mei adora porumbul fiert si cel mai rapid l-am facut la multicooker, excelent!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 stiuleti de porumb
  • sare
  • putin unt
  • apa cat sa acopere porumbul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert- philips multicooker:

Stiuletii de porumb i-am curatat si i-am spalat, i-am asezat frumos in vasul de la multicooker si am turnat apa cat sa-i acopere.


Am inchis capacul si am setat programul BOIL pentru 30 de minute. Acesta incepe efectiv doar dupa ce apa incepe sa clocoteasca.


Cand porumbul a fiert, l-am scos pe o farfurie si am pus putin unt deasupra si am rasnit sare de mare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert- philips multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

snaco 1

22.07.2014, 14:54

Multumesc pentru raspuns. In general am observat ca prepararea diverselor feluri de mancare dureaza mai mult la multicooker decat in varianta clasica. Nu-mi inchipuiam ca fierberea porumbului dureaza doar 30 de minute. La oala de fiert sub presiune il fierb chiar si ceva mai mult de o ora.

Oana 1

22.07.2014, 16:38

S-ar putea sa fie si in functie de porumb, pt ca ai mei erau foarte fragezi, mai de lapte...Iar programul incepe doar dupa ce apa clocoteste si fierbe, de atunci contorizeaza 30 de minute. Deci inca 10 minute probabil mai are si inainte...Eu am observat ca prepararea dureaza mai putin la multicooker decat fierberea pe aragaz...

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 09:01

Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Porumb fiert