Porumb fiert si rumenit

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert si rumenit:

Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).


Punem frunzele de la 3 stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.


Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.


Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.


Dupa ce s-a fiert, scoatem porumbul din apa si punem la incins o tigaie de teflon/ceramica fara pic de ulei in ea.


Cand s-a incins, asezam porumbul, in lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi pe alta si tot asa pana e complet rumen.


Presaram sare dupa gust, apoi servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert si rumenit" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

22.07.2013, 23:18

loredanaaa 1

23.07.2013, 00:00

Angelina_Elena 1

23.07.2013, 00:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porumb fiert