Porumb fiert si rumenit

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert si rumenit:

Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).


Punem frunzele de la 3 stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.


Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.


Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.


Dupa ce s-a fiert, scoatem porumbul din apa si punem la incins o tigaie de teflon/ceramica fara pic de ulei in ea.


Cand s-a incins, asezam porumbul, in lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi pe alta si tot asa pana e complet rumen.


Presaram sare dupa gust, apoi servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert si rumenit" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

22.07.2013, 23:18

loredanaaa 1

23.07.2013, 00:00

Angelina_Elena 1

23.07.2013, 00:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure, nuci si crema de vanilie

de oanapl 5

Tort cu mure,...

ieri la 20:08

Rulouri cu ton si masline

de oanapl 5

Rulouri cu ton si...

ieri la 19:56

Mini tarte spiralate cu legume

de oanapl 5

Mini tarte...

ieri la 19:50

Chec cu cacao si nuci

de Camelya 4

Chec cu cacao si...

ieri la 19:35

Briose cu vanilie

de dantes 4

Briose cu vanilie

ieri la 18:29